سوالات عمومی
سوالات متداولژنراتور ها به دو نوع ژنراتور های AC (جریان متناوب) و ژنراتور های DC (جریان مستقیم) تقسیم می شوند. تکنیک تولید برق در هر دو نوع این ژنراتور ها یکسان است اما کاربرد آنها متفاوت است.
اگرچه گازوییل قیمت بیشتری نسبت به گاز طبیعی دارد اما به علت چگالی انرژی بیشتر گازوییل، ژنراتور دیزلی امتیاز بیشتری نسبت به ژنراتور گازی دارد.
اکثر ژنراتور ها با وقفه های زمانی 8، 12 و 24 ساعته و تعداد کمی 72 ساعته فعالیت می کنند. برخی ژنراتور ها نیز طراحی شده اند که برای چندین روز به صورت بی وقفه فعالیت می کنند.
در ژنراتور دیزلی در نتیجه همکاری بین موتور دیزلی و ژنراتور الکتریکی، انرژی الکتریکی تولید می شود. بنابراین در شرایط قطعی برق و یا در مکان هایی که ارتباطی با شبکه برق وجود ندارد، میتوان از ژنراتور دیزلی به عنوان منبع تغذیه اضطراری استفاده کرد.
هزینه سوخت مصرفی به ازای هر کیلووات برق تولیدی توسط موتورهای دیزلی به میزان قابل توجهی کمتر از سایر انواع موتورها با سوخت های دیگر می باشد. به علت چگالی انرژی بالاتر گازوییل، موتورهای دیزلی دارای بازده سوختی کمتری نسبت به موتورهای گازی هستند و مقادیر کمتری از سوخت مصرف می کنند.
این مجموعه در مقیاس صنعتی فعالیت می کند و ژنراتور های از 70 کاوا تا ژنراتور های بزرگ 4750 کاوا اجاره داده می شوند.
ژنراتور ها از حداقل یک ماه تا حداکثر شش ماه اجاره داده می شوند. با توجه به شرایط شما و طبق مذاکره امکان اجاره برای مدت زمان بیشتر نیز هست.
قیمت ماهانه اجاره دیزل ژنراتور به عوامل متعددی بستگی دارد. از جمله عوامل موثر بر قیمت اجاره ماهانه دیزل ژنراتور می توان به توان دیزل ژنراتور، مدت زمان اجاره دیزل ژنراتور، سایلنت بودن ژنراتور و… اشاره کرد. بدیهی است که میزان اجاره ماهیانه با افزایش توان دستگاه افزایش می یابد. همچنین قیمت اجاره دیزل ژنراتور سایلنت از ژنراتور بدون کانوپی سایلنت بالاتر می باشد. در مقایسه با دو فاکتور قبلی در صورت افزایش تعداد ماه های اجاره، میزان اجاره ماهیانه دستگاه کاهش می یابد. این امر به دلیل سرشکن شدن برخی هزینه های ثابت در تعداد ماه های اجاره می باشد.
سوالات فنی
سوالات متداول تخصصیاین دستگاه از یک موتور دیزلی و یک ژنراتور الکتریکی که جزو بخش های اصلی آن هستند تشکیل شده است. این دستگاه اجزا دیگری نیز دارد که عبارتند از: تابلو فرمان، استارت، دینام و… که با توجه به نیاز از آنها استفاده می شود. این دستگاه با انرژی بالای ۹۰ کیلوولت است یعنی تقریبا قدرتی بیش از ۷۰۰ اسب بخار دارد که آن را به طور فابریک و یا ایرانی ارائه می کنند.
این موتور جزو موتور های صنایع سبز معرفی گردیده است زیرا انتشار دود را کاهش می دهد و از مصرف بی رویه انرژی جلوگیری می کند.
نصب بر روی ژنراتور برق با اندازه انرژی بالا و هزینه کم
خارج شدن یکدست و بدون تکان خوردن و با صدا تقریبا کم
کنترل و نگه داشتن راحت
کم مصرف بودن
خارج شدن کم گازهای اگزوز
هزینه کم برای خرید آن
تهیه آسان لوازم مورد نیاز و قطعات موتور در صورت نقص فنی
کارآمد بودن دستگاه در هر نوع شرایط آب و هوایی
دارا بودن شرایط کوپله با دیگر ژنراتورها با برند های مختلف
بعد از هر بار کار کردن موتور باید روغن آن را عوض کنیم. عوض کردن فیلتر های آن نیز باید بعد از هر 2 بار عوض کردن روغن انجام شود.
برای باز و بسته کردن آن باید از آچار فیلتر استفاده کنیم اما به دلیل اینکه این آچار ها کهنه هستند و قابل استفاده نیستند، میتوانیم برای باز کردن از وسیله دیگری استفاده کنیم
این موتور ها به سه دسته موتور ژنراتورهای گازسوز، موتور ژنراتورهای گازوئیل سوز و موتور ژنراتورهای دوگانه سوز تقسیم می شوند.
کیلو وات
این کار به معنی وصل شدن دو وسیله مهم است که یکی از آنها تکان دهنده است و دیگری تکان می خورد. در اینجا قسمتی که تکان دهنده است دیزل و قسمتی که تکان می خورد ژنراتور است. ساخته شدن و جمع کردن تجهیزات به ژنراتور و عملیات وصل کردن موتور مکانیکی برای فعالیت این دستگاه دیزل ژنراتور کوپله کاری نام دارد.


از ما بپرس
فرم تماس سریع